Наставник Жирони прокоментував шалений тріумф Довбика і компанії у 38-му турі Ла Ліги

Головний тренер “Жирони” Мічел Санчес прокоментував історичну перемогу 7:0 над “Гранадою” в останньому турі Ла Ліги, в якій українець Артем Довбик оформив хет-трик.

Це був історичний сезон. Ми насолоджувалися цим весь рік, хочемо продовжувати це робити. Хоча ми знаємо, що це футбол. Прикро, тому що ми скидаємо лічильник на нуль“, – розповів Санчес.

Наставник визнав, що його команда намагалася допомогти Довбику виграти “Трофей Пічічі” – приз кращому бомбардиру Ла Ліги.

Ми намагалися допомогти Довбику. Сподіваюся, він зможе виграти “Трофей Пічічі”, це важлива нагорода. Мені шкода “Гранаду”. Ми поважаємо їх, але Довбик хоче Пічічі. Ми всі хочемо“, – пояснив тренер.

Водночас, Мічел Санчес вибачився перед розгромленими суперниками за такий великий рахунок:

Ми дуже перепрошуємо у “Гранади”. Ми поважаємо “Гранаду” та конкурентів. Прошу вас зрозуміти, завжди є повага до суперника“.

Нагадаємо, після 24 забитих м’ячів у 38 турах Артем Довбик лідирує в гонці бомбардирів Ла Ліги. Його найближчий переслідувач – форвард “Вільярреала” Александер Серлотт набрав 23 голи. Норвежець ще зіграє у 38-му турі проти “Осасуни”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *