Френк Воррен розповів, яких травм зазнав Олександр Усик у бою з Тайсоном Ф’юрі

Британський промоутер Френк Воррен, який представляє інтереси екс-чемпіона світу у суперважкій вазі Тайсона Ф’юрі, розкрив деталі щодо пошкоджень, отриманих українцем Олександром Усиком під час їхнього грандіозного протистояння.

Ми зараз точно не знаємо, як бій вплине на обидвох боксерів. Олександр Усик мав такий вигляд, неначе брав участь у бійці. Українцеві наклали шви на око, його побили“, – розповів Воррен.

За словами промоутера, спочатку у команді Ф’юрі навіть думали, що Усик зазнав перелому щелепи. Однак, як з’ясувалося пізніше, українцю лише забили імплантований зуб, що завдало йому сильного болю.

Ми думали, що йому зламали щелепу, але насправді це був імплант зуба, який завдав йому сильного болю“, – додав Воррен.

Нагадаємо, у грандіозному протистоянні в ніч на 19 травня в Ер-Ріяді Олександр Усик здобув історичну перемогу над Тайсоном Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі.

Читайте також: Усик – Ф’юрі: перші слова українського чемпіона після історичного бою

Українець здолав британця розділеним рішенням суддів – 115-112, 113-114 та 114-113 на користь Усика. Цей тріумф дозволив 36-річному киянину стати першим в епоху чотирьох престижних поясів абсолютним чемпіоном у хевейвейті.

Наразі Усик та Ф’юрі підписали угоду на матч-реванш, який за інформацією саудівських промоутерів заплановано провести 12-13 жовтня знову в Ер-Ріяді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *