Переговори вже йдуть: Баварію може очолити видатний екс-футболіст Ман Сіті

Мюнхенська Баварія активно шукає нового наставника після відставки Томаса Тухеля і визначилася з одним із пріоритетних кандидатів. Керівництво “Гігантів” налагодило діалог з 37-річним бельгійським спеціалістом Венсаном Компані, який наразі очолює англійський Бернлі.

Компані вже провів початкові переговори з менеджментом Баварії і виявив готовність взяти на себе керівництво мюнхенським гранддом. Сторони домовилися про продовження спілкування найближчим часом.

Венсан Компані розпочав тренерську кар’єру в Андерлехті, а влітку 2022 року був запрошений в Бернлі. Під його керівництвом “Бордові” підвищилися в класі з Чемпіоншипу до Прем’єр-ліги, однак за підсумками сезону 2023/24 знову вилетіли до Чемпіоншипу.

Читайте також: Томас Тухель зробив офіційну заяву щодо свого майбутнього в Баварії

Нагадаємо, крім Компані, Баварія також розглядає кандидатури Роберто Де Дзербі з Брайтона та Юліана Нагельсманна. Натомість від варіанту з Гансом-Дітером Фліком клуб вже відмовився.

Мюнхенці вкрай невдало провели сезон 2023/2024, посівши лише третє місце в Бундеслізі та вилетівши з Кубка Німеччини та Ліги чемпіонів. Тому вболівальники чекають від менеджменту Баварії гідної заміни для Томаса Тухеля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *