Легендарний Тоні Кроос ошелешив світ заявою щодо свого майбутнього

Легендарний півзахисник Реала і збірної Німеччини Тоні Кроос ошелешив футбольний світ, оголосивши про рішення завершити професійну ігрову кар’єру по завершенні поточного сезону.

33-річний німець спочатку планував продовжити контракт з мадридським клубом ще на рік. Він також відмовився від пропозиції від одного з саудівських клубів. Однак у підсумку Кроос вирішив піти з великого футболу після фінального свистка в останньому матчі Реала.

Тоні виступає за “Вершкових” з 2014 року і за цей час виграв з клубом 22 трофеї, включно з 4 Лігами чемпіонів та 4 чемпіонствами у Ла Лізі. У лютому Кроос провів свій 450-й матч за Реал.

До Мадрида Тоні захищав кольори Баварії, з якою здобув 11 титулів, зокрема 3 чемпіонства Бундесліги. Кроос є першим у світі 6-разовим переможцем Клубного чемпіонату світу та 5-разовим володарем Суперкубка УЄФА.

Читайте також: Андрій Лунін зацікавив легендарний клуб: що відомо

На рівні збірних Кроос виступав за Німеччину понад 100 разів. У її складі він став чемпіоном світу 2014 року. Тоні вже оголошував про завершення кар’єри у Бундестім у 2021-му, але цьогоріч несподівано повернувся з метою зіграти на домашньому для Німеччини Євро-2024.

Реал вже виграв чемпіонат Іспанії і наприкінці травня зіграє у фіналі ЛЧ проти Борусії Д. На Євро-2024 команда Крооса стартує матчами проти Шотландії, Угорщини та Швейцарії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *