Томас Тухель висловився про помилку Нойєра та пояснив виліт Баварії з Ліги чемпіонів

Головний тренер Баварії Томас Тухель гірко прокоментував виліт своєї команди з Ліги чемпіонів після поразки від мадридського Реала (1:2) у матчі-відповіді 1/2 фіналу.

Це боляче. Щоб відновитися, потрібен час, але з одного боку це та поразка, коли ми залишили всі сили на полі. Звичайно, це складно прийняти. Це частина реальності“, – зазначив німецький наставник після матчу.

Тухель також розкритикував низку обставин, які, на його думку, суттєво вплинули на результат двоматчевого протистояння з Реалом. “З іншого боку, було занадто багато травм, занадто багато замін, занадто багато судом. Ми почали з чотирма нападниками, а до кінця гри всі вони залишили поле.

Окремо тренер Баварії виділив прикру помилку голкіпера Мануеля Нойєра, який у кінцівці матчу пропустив м’яч після дальнього удару, дозволивши Реалу вийти вперед в рахунку.

А потім Ману [Нойєр], який чудово рятував нас усю ніч, зробив помилку, яку не повторить ще 100 років”, – додав Тухель.

Реал пройшов до фіналу Ліги чемпіонів завдяки дублю Хоселу, який вийшов на заміну в другому таймі. У фіналі іспанці зустрінуться з дортмундською Борусією 1 червня у Лондоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *