Мірча Луческу близький до сенсаційного повернення в Динамо Київ: відома посада

За повідомленнями румунських ЗМІ, київське Динамо запропонувало колишньому головному тренеру команди Мірчі Луческу посаду генерального директора клубу.

Луческу очолював киян з 2020 по листопад 2023 року. У своєму першому сезоні в Динамо він допоміг команді виграти чемпіонат України, а також Кубок та Суперкубок країни. Однак після поразки від Шахтаря (0:1) у листопаді румунський фахівець подав у відставку.

Наразі 77-річний Луческу ще не визначився зі своїм майбутнім і має оголосити рішення наприкінці травня. Раніше він відхилив пропозицію від турецького Бешикташа.

За даними румунських журналістів, сам Луческу розраховує на пропозицію очолити національну збірну Румунії, з якою хотів би попрацювати до завершення тренерської кар’єри. Минулого місяця його також пов’язували з вакансіями головного тренера у французькому Ліоні, румунському Корвінулі та загребському Динамо.

Що стосується Динамо, то команда під керівництвом Олександра Шовковського наразі посідає друге місце в чемпіонаті України з 63 очками. У найближчому турі киянам належить зіграти принципову гру проти лідера Шахтаря 11 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *