Карло Анчелотті емоційно відреагував на перемогу Реала над Баварією і вихід у фінал Ліги чемпіонів

Головний тренер Реала Карло Анчелотті емоційно прокоментував драматичну перемогу своєї команди над Баварією (2:1) у другому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, яка дозволила іспанцям вийти до фіналу турніру.

Ну, це сталося знову. Уболівальники, які нас гнали вперед, фантастичний стадіон, гравці, які ніколи не перестають вірити – це щось чарівне“, – сказав Анчелотті після матчу.

Італійський тренер високо оцінив підтримку вболівальників, які, на його думку, допомогли команді зробити неймовірний камбек. “Вони показали, що розуміють, що їм показали сезон, на який ніхто, навіть я, не очікував.

Анчелотті особливо відзначив внесок Хоселу, який вийшов на заміну і забив двічі, перевернувши хід гри. “Хоселу — фантастичне відображення того, якою є наша команда, вони ніколи не втрачають віри.

Досвідчений тренер також розповів про особливу атмосферу в Реалі. “Мадрид – це родина. Це футбольний клуб з історією, традиціями. Працювати тут – велика удача.

У фіналі Ліги чемпіонів 1 червня у Лондоні Реал зустрінеться з дортмундською Борусією.

Щойно ми забили перший гол, я був абсолютно впевнений, що ми зможемо перемогти. Це магія Реала“, – підсумував Анчелотті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *