Олександр Гладкий пояснив причини свого провалу у Динамо Київ

Колишній нападник збірної України Олександр Гладкий, який нещодавно став спортивним директором аматорського клубу, розповів про причини свого провалу в київському “Динамо” під керівництвом Сергія Реброва в сезоні 2016/17 років.

Це болюча тема. Велика помилка мого життя, що йдучи в “Дніпро”, а потім у “Динамо”, я хотів комусь щось довести. Потім я зрозумів, що доводити щось потрібно тільки собі,” – визнав 36-річний Гладкий в інтервʼю YouTube-каналу SportArena.

Форвард подякував Реброву за запрошення до “Динамо”, але визнав, що перехід виявився невдалим через його власні прорахунки.

Нажаль, в “Динамо” у мене зовсім не йшло. Я нікого в цьому не винив, тільки себе. Я розумів, що це не моя команда, і став ініціатором розірвання контракту,” – розповів екс-гравець.

Гладкий зізнався, що в елітному клубі на кшталт “Динамо” немає часу чекати від новачків і потрібно одразу давати результат, з чим він не впорався.

В “Динамо” ніхто не буде чекати, ніхто не дасть багато часу. Коли приходиш, маєш давати результат, а я не зміг. Після цього зрозумів, що нікому нічого не треба доводити,” – підсумував Гладкий.

За київський гранд Гладкий провів лише 11 безгольових матчів у сезоні 2016/17 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *