Сабо прокоментував заяву Максимова про можливе звільнення з посади тренера Дніпра-1

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо прокоментував передматчеву заяву наставника “Дніпра-1” Юрія Максимова про його можливу відставку у разі поразки від “Кривбаса”.

На думку Сабо, такі слова Максимова були “дурною заявою” та психологічним тиском на футболістів.

Його слова будуть тиснути на психологію гравців. Вони махнуть рукою: “Так яка нам різниця тоді, яке місце посядемо, четверте чи шосте?“, – сказав Сабо в коментарі виданню “Український футбол“.

Екс-наставник “синьо-жовтих” також висловив сумніви щодо здатності “Дніпра-1” наздогнати “Кривбас” у турнірній таблиці. За його прогнозом, “Кривбас” однозначно фінішує третім, а від “Дніпра-1” важко очікувати серії з чотирьох перемог поспіль через кадрові проблеми команди.

З цією командою він нічого не побудує, а нових гравців йому навряд чи влітку куплять, враховуючи фінансові проблеми «Дніпра-1». Хоча сьогодні важко знайти підсилення. Усі роз’їхалися, нікого немає!”, – вважає Сабо.

Читайте также: БУМ! Гранд АПЛ зробив офіційний запит щодо трансферу Андрія Луніна

Разом з тим, Йожеф Сабо впевнений, що “Дніпро-1” зможе зберегти за собою четверте місце, адже “Полісся” розвалилося після відходу Калітвінцева, а на п’яти “Рух” навряд чи зможе претендувати.

Кривбас” однозначно буде третім. “Дніпро-1” його не наздожене, дев’ять очок різниці – це багато. Тим більше, у Максимова немає складу, який може вийти і виграти чотири гри поспіль. Але, думаю, “Дніпро-1” утримає за собою четверте місце. “Полісся” розвалилося, як команда, після відходу Калітвінцева. Тільки “Рух” може вклинитися в боротьбу, у них симпатична команда“, – додав Сабо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *