Очікуємо рекордний для України трансфер: топ-клуб АПЛ провів переговори з агентом Судакова

У квітні, “Тоттенгем” провів зустріч з агентом Вадимом Шаблієм, який представляє інтереси хавбека з “Шахтаря”, Георгія Судакова.

“Гірники” мають намір продати Судакова за рекордною ціною і чекають на битву серед топ-клубів Європи. “Шпори” не планують брати участь у цій “битві”, проте висловили свою зацікавленість у Судакові зустріччю з Шаблієм.

Також не на руку “Тоттенгему” історія з Манором Соломоном. Нагадаємо, що минулого літа Соломон перейшов до “Тоттенгема” на правах вільного агента, підписавши угоду до 2028 року. Угода футболіста з українським клубом закінчувалась 31 грудня 2023-го. ФІФА видала дозвіл на дострокове припинення контракту через війну в Україні.

Усі найцікавіші новини футболу та відео голів оперативно в нашому Телеграм-каналі! 

Щодо ситуації із Соломоном, клуби намагалися домовитися ще в період організації благодійного матчу на підтримку народу України, який відбувся у Лондоні 6 серпня.

Пізніше з’явилася інформація, що донецький клуб звернувся до Європейського суду з прав людини щодо компенсацій за трансфери двох легіонерів — Соломона в “Тоттенгема” та Тете в “Галатасарай”.

Читайте також: Йожеф Сабо розніс Михайла Мудрика та Георгія Судакова, вказавши на їх головні недоліки

У лютому “Шахтар” офіційно продовжив контракт із Судаковим. Новий договір розрахований до 31 грудня 2028 року. Проте генеральний директор “Шахтаря” Сергій Палкін заявив, що влітку Георгій обов’язково перейде в європейський топ-клуб.

Судаков у нинішньому сезоні зіграв 31 матч у різних турнірах, забив вісім голів, віддав трьох асистів. У квітні його було визнано найкращим футболістом “Гірників” четвертий місяць поспіль.

Команда Маріно Пушича лідирує у турнірній таблиці УПЛ. Перевага над “Динамо” становить чотири очки.

1 травня “Шахтар” зіграє із “Чорноморцем” у перенесеному матчі 12-го туру. За чотири дні “Гірники” знову зіграють із одеситами. Обидва матчі відбудуться у Києві на стадіоні «Лівий берег». У травні у “Шахтаря” також заплановано фінал Кубка України з “Ворсклою”.

“Тоттенгем” у турнірній таблиці АПЛ йде на п’ятій позиції. Сьогодні “Шпори” проведуть дербі з “Арсеналом” українця Олександра Зінченка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *