Йожеф Сабо розніс Михайла Мудрика та Георгія Судакова, вказавши на їх головні недоліки

Легендарний у минулому футболіст та колишній наставник збірної України і київського Динамо Йожеф Сабо поділився своєю думкою про вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика та півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судакова.

Судаков мене не вражає. Так, він працездатний, але я не бачу, щоб він добре працював у відборі як півзахисник. Про нього багато пишуть, але в Шахтарі звикли підігрівати інтерес до своїх футболістів, щоб дорого їх продати, як Мудрика.

Але після Мудрика не дуже-то добре і купують наших футболістів. Михайло зробив антирекламу нашим гравцям своїми виступами за Челсі. Я взагалі не розумію, як лондонський клуб за ним дивився? Які вони побачили в ньому якості? Крім швидкості, у Мудрика нічого немає! Суперники його вже давно читають і йде страховка, один на один проти Мудрика вже ніхто не грає. Тому він нічого не може зробити в АПЛ. Переоцінений гравець.

Немає в нас класних футболістів! Для мене номер 1 – це Бражко. Він першим поїде за кордон. У нього є хороші дані: відбір, бачення поля, передачі, прекрасний удар. Другого такого футболіста в чемпіонаті України я не бачу“, – наводить слова Сабо видання Sport-Express.

Додамо, що ЗМІ повідомляють про зацікавленість клубів АПЛ, таких як Арсенал і Челсі, у лідері донецького Шахтаря Георгії Судакові. Обидва лондонські клуби вже мають у складі українських гравців: Олександр Зінченко грає за команду Мікеля Артети, а Михайло Мудрик – вступає у складі “синіх”.

Нагадаємо, Михайло Мудрик приєднався до Челсі в січні 2023 року, підписавши контракт на вісім з половиною років. Українець зазнавав труднощів з адаптацією у новому клубі та країні. Хоча він забив свій перший гол за “синіх” у жовтні минулого року, він все ще шукає стабільне місце у стартовому складі.

Наразі Мудрик встиг зіграти у 34 матчах за Челсі, відзначившись шістьма голами та тричі віддавши результативні передачі. Щодо Судакова, він у лютому офіційно продовжив контракт з Шахтарем до 2028 року, із клаусулою на 150 мільйонів євро. Однак генеральний директор клубу, Сергій Палкін, заявив, що влітку Георгій обов’язково перейде до європейського топ-клубу.

Також слід відзначити хавбека київського Динамо Володимира Бражка, який проводить свій дебютний сезон у стартовому складі киян. Опорний півзахисник встиг забити шість голів та віддати три асисти у 25 матчах за клуб. У березні Володимир виходив у старті переможних поєдинках плей-оф кваліфікації Євро-2024 для збірної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *