Легендарний Ікер Касільяс привітав Реал з виходом у півфінал ЛЧ, відзначивши Андрія Луніна

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» та «Реалом» Мадрид (рахунок першого поєдинку 3:3), основний час завершився з рахунком 1:1, а овертайм не визначив переможця. У серії пенальті «Реал» виявився сильнішим – 4:3.

Андрій Лунін, український голкіпер «вершкових», вийшов на поле з перших хвилин і провів увесь матч, відбивши два удари під час серії пенальті від гравців «Манчестер Сіті».

Після гри Ікер Касільяс, легендарний іспанський екс-голкіпер «Реала», висловив свої привітання колишньому клубу в Twitter і особливо відзначив виступи Луніна.

«Гей, це Реал Мадрид! Прекрасно! Гей, це Андрій Лунін!», – написав Ікер.

Ікер Касільяс: чим відомий

Ікер Касільяс – іспанський футбольний гравець, народився 20 травня 1981 року в Мадриді, Іспанія. Він відомий як один з найвидатніших воротарів свого покоління.

Кар’єру розпочав у молодіжній академії “Реала” Мадрид, де зіграв за дубль і потім перейшов у першу команду. З 1999 по 2015 рік захищав кольори “Реала”, де став легендою клубу, вигравши багато трофеїв, включаючи п’ять титулів чемпіонату Іспанії та три Ліги чемпіонів УЄФА.

У 2015 році перейшов до “Порту”, де завершив кар’єру у 2020 році.

Касільяс також є легендою збірної Іспанії, з якою виграв чемпіонат світу 2010 року та два Чемпіонати Європи 2008 і 2012 років. Завершив кар’єру в 2020 році, вважаючи одним з найкращих воротарів у історії футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *