Офіційно: Оголошено склад збірної України на Євро-2024

Тренерський штаб національної збірної України на чолі з Сергієм Ребровим оприлюднив остаточну 26-ку футболістів для участі в фінальній частині Євро-2024 у Німеччині.

До оголошення заявки долучилися військові, волонтери, зірки шоу-бізнесу та найвідданіші вболівальники, які висловили свою підтримку команді.

Остаточний склад збірної України виглядає таким чином:

Воротарі: Бущан (“Динамо”), Трубін (“Бенфіка”), Лунін (“Реал”). Захисники: Матвієнко, Конопля, Бондар (всі – “Шахтар”), Тимчик (“Динамо”), Миколенко (“Евертон”), Забарний (“Борнмут”), Сваток (“Дніпро-1”), Таловєров (ЛАСК), Михайліченко (“Полісся”). Півзахисники: Ярмоленко, Шапаренко, Бражко (всі – “Динамо”), Степаненко, Зубков, Судаков (всі – “Шахтар”), Зінченко (“Арсенал”), Циганков (“Жирона”), Мудрик (“Челсі”), Сидорчук (“Вестерло”), Маліновський (“Дженоа”). Нападники: Довбик (“Жирона”), Яремчук (“Валенсія”), Ванат (“Динамо”).

Не потрапили до заявки гравці, які перебували у резервному списку на товариські матчі – Різник, Сікан, Попов, Буяльський, Кабаєв та Ярмолюк.

Нагадаємо, що підопічні Реброва провели два контрольні спаринги – внічию з Німеччиною (0:0) та програш Польщі (1:3). 11 червня синьо-жовті зіграють з Молдовою.

На Євро-2024 команда Реброва потрапила до групи з Румунією, Словаччиною та Бельгією. Базовим табором збірної став Вісбаден.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *