Артем Довбик розповів про зміну сприйняття українських футболістів в Європі

Нападник іспанської “Жирони” Артем Довбик вважає, що він разом з деякими іншими українськими гравцями, які виступають в Європі, допоміг змінити сприйняття українських футболістів на континенті.

“Думаю, я, Забарний, Циганков зробили певну рекламу для нинішнього покоління українських гравців. Зараз вже питають, хто в Україні ще може грати на високому рівні. Гадаю, незабаром багато наших футболістів будуть виступати у топ-чемпіонатах Європи”, – заявив Довбик.

За його словами, молоді українські футболісти відрізняються високим професіоналізмом та сумлінним ставленням до праці, що вражає європейських фахівців.

“Це зовсім інше покоління. Зараз всі стали більш професійними. Можу сказати за себе і за Віктора Циганкова – ми в “Жироні” постійно працюємо над собою, і вони трошки у шоці від цього, бо не звикли до такого”, – розповів нападник.

Довбик впевнений, що в минулому українські футболісти мали іміждеж лінивих та нерозважливих гравців, однак тепер все змінилося.

“Раніше для них український футболіст був – це такий лінивий, що хоче десь загуляти, випити. У них була така картинка. Думаю, що тепер все по-іншому”, – підсумував форвард.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *