Віталій Кварцяний поділився прогнозом на матч України проти Польщі

Відомий український тренер Віталій Кварцяний поділився очікуваннями від товариського поєдинку збірної України проти Польщі у Варшаві.

“У контрольних іграх гравці не будуть іти на фізичний контакт та підкати, адже нікому не потрібно травмуватися перед Євро-2024. Тож не варто очікувати, що футболісти віддаватимуться на 100%”, – зазначив Кварцяний.

Екс-наставник “Волині” вважає, що гра української команди не надто відрізнятиметься від поєдинку з Німеччиною у Нюрнберзі (0:0), хоча й сподівається на більшу агресивність підопічних Сергія Реброва.

Кварцяний захистив тренера збірної від критики через оборонний стиль у грі з німцями. На його думку, до старту Євро-2024 Ребров має право експериментувати.

“Ребров визначається, намагається знайти оптимальний склад та налагодити командну гру. Він має повну довіру до гравців, а на самому Євро вже сформує стартовий склад”, – наголосив Кварцяний.

Водночас, фахівець відзначив, що в офіційних матчах українцям уже потрібно братися за перемоги. Зокрема, стартовий поєдинок проти Румунії на Євро-2024 стане вирішальним для подальшого руху команди на турнірі.

“Якщо здобудемо 6 очок у перших двох матчах, то гра з Бельгією вже не матиме такого значення”, – резюмував Кварцяний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *