Олександр Піхальонок пояснив, чому відхилив пропозицію Шахтаря і перейшов в Динамо

Півзахисник Олександр Піхальонок, який нещодавно приєднався до київського “Динамо”, розповів про деталі свого трансферу та поділився планами досягти успіху з новою командою.

“Пропозиція від “Динамо” не стала для мене несподіванкою, адже зацікавленість киян була й раніше. Цього разу вони вийшли з конкретною пропозицією, і я дуже радий приєднатися до столичного клубу”, – зазначив Піхальонок.

Хавбек зізнався, що витратив кілька днів на роздуми через ситуацію з “Шахтарем” та необхідністю узгодити деталі з “Дніпром-1”. Щодо “гірників”, то Олександр прагне довести їм, що вони припустилися помилки раніше.

“Із нетерпінням чекаю матчів проти “Шахтаря” у складі “Динамо”. Ігри проти колишнього клубу будуть принциповими, адже я є їхнім вихованцем, у якого не склалось у Донецьку”, – наголосив футболіст.

Піхальонок також висловив амбіцію зіграти в Лізі чемпіонів з “біло-синіми”, хоча визнав, що завдання кваліфікуватись буде надзвичайно складним.

Окрім цього, хавбек прокоментував ситуацію з відсутністю виклику до збірної України та пообіцяв заробляти право захищати національні кольори виступами за “Динамо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *