Йожеф Сабо – про збірну України перед матчем з Німеччиною: Аналіз гри, складу і сюрпризів

Колишній тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думками про національну команду напередодні товариського матчу проти Німеччини в рамках підготовки до Євро-2024.

Про можливу результативність гри Сабо сказав: “Завтра буде зовсім інша гра, команди готуються до Євро і тренерам потрібно переглянути футболістів, хто в якому стані. Ми побачимо серйозну підготовку до чемпіонату Європи”.

Стосовно складу збірної на матч з німцями, Сабо вважає, що Ребров не випустить усіх основних гравців. “У нього вже є основа, яку він награвав у відборі, і в цьому матчі він подивиться на деяких інших футболістів. У воротах зіграє Трубін, бо Лунін хворів перед цим. Але на Євро основним буде Лунін”.

Щодо потенційних сюрпризів, Сабо висловив сумніви відносно місця Зінченка в основі та впевнений, що шанс отримають Мудрик, Судаков, Малиновський і Бражко. Праворуч більше шансів у Циганкова, але не виключений і Ярмоленко. А в атаці, на думку Сабо, Довбик обов’язково вийде з перших хвилин, адже він зараз кращий гравець збірної.

“Довбик зараз найкращий гравець збірної України, він забивний, став найкращим бомбардиром Ла Ліги. Навколо нього зараз багато шуму-гаму”, – зазначив Сабо.

Товариський матч Німеччина – Україна відбудеться 3 червня о 21:45 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *