“Ми виконали завдання”: Маркевич офіційно заявив, що залишає Карпати

Остап Маркевич оголосив про відхід з тренерського штабу львівських “Карпат” після завершення сезону. 42-річний фахівець повідомив, що має намір продовжити самостійну тренерську кар’єру.

“З нового сезону мене вже не буде у штабі “Карпат”. Хоча, можливо, залишусь у структурі клубу. На прохання батька допомогти йому у “Карпатах” у мене не було шансів відмовитися. Ми виконали завдання – “Карпати” вийшли до УПЛ”, – прокоментував Остап.

“Я допоміг батькові та своєму рідному клубу, а далі в мене свій шлях. Хотів би продовжити кар’єру головного тренера. Спілкуюся з українськими та закордонними клубами”, – додав син легендарного українського наставника Мирона Маркевича.

Остап Маркевич раніше очолював “Агробізнес”, “Маріуполь” та “Чорноморець” в Україні. Також він працював із молодіжною командою іспанського “Вільярреалу”. Минулий сезон він провів у штабі батька у Львові.

Мирон Маркевич залишиться при керма “зелено-білих” і наступного сезону в УПЛ. “Карпати” фінішували другими у Першій лізі, поступившись лише “Інгульцю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *