Хаві Ернандес зізнався, чому залишає посаду тренера Барселони

Головний тренер “Барселони” Хаві Ернандес офіційно залишає свою посаду після того, як президент каталонського клубу Жоан Лапорта в особистій розмові повідомив йому про звільнення за підсумками нинішнього сезону.

Це були не найпростіші дні, але я спокійний і з почуттям виконаного обов’язку залишаю “Барселону”. Президент клубу вчора мені сказав, що команді потрібні зміни. Він ухвалює рішення. Я його поважаю“, – розповів Хаві.

Іспанський фахівець зазначив, що залишається вболівальником “Барси” та відкритим для можливого повернення в майбутньому. Водночас Хаві вважає, що команда могла б досягти успіху й під його керівництвом в новому сезоні.

Я завжди буду доступним для “Барселони”, якщо мої послуги знадобляться. Мені здається, ми могли б досягти успіху в новому сезоні, якби змінили деякі речі“, – додав екс-тренер каталонців.

Нагадаємо, спочатку сам Хаві оголошував про відхід з “Барселони” по завершенні сезону. Однак згодом керівництво клубу його переконало продовжити роботу. Втім, нещодавнє інтерв’ю Хаві про “слабке фінансове становище” змусило Лапорту змінити рішення і таки звільнити наставника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *