БУМ! Іменитий європейський клуб націлився на трансфер лідера Руху Богдана Слюбика

Португальська Бенфіка розпочала переговорний процес з львівським Рухом стосовно можливого переходу 20-річного захисника молодіжної збірної України Богдана Слюбика.

Лісабонці розглядають кілька варіантів угоди – або повноцінний трансфер футболіста, або спочатку викуп частини трансферних прав на нього, після чого Слюбик ще сезон поєднуватиме виступи за Рух з орендою в Бенфіці. Від обраної моделі залежатиме і сума потенційного трансферу, яку оцінюють у діапазоні від 5 до 10 мільйонів євро.

Богдан Слюбик, якому наразі 20 років, має чинний контракт з Рухом до літа 2027 року. В поточному сезоні захисник провів 29 матчів у всіх турнірах за львівську команду, забивши 4 голи. Слюбик потрапив до списку номінантів на престижну премію Golden Boy 2024 разом зі своїм одноклубником Євгеном Пастухом.

Читайте також: Юрій Вернидуб пояснив поразку Кривбасу у матчі проти Динамо Київ

Бенфіка, за яку виступає український воротар Анатолій Трубін, посіла друге місце в португальській Прімейрі в сезоні 2023/2024. Рух наразі йде п’ятим у турнірній таблиці УПЛ.

Чи підсилить молодий український талант Слюбик лісабонську команду найближчим часом – дізнаємося після завершення перемовин між Бенфікою та Рухом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *