Усик – Ф’юрі: де і коли дивитися історичний бій за титул абсолютного чемпіона у суперважкій вазі

У ніч з 18 на 19 травня в Ер-Ріяді відбудеться довгоочікуваний об’єднавчий поєдинок у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі.

Початок бою заплановано приблизно на 00:00 за київським часом.

Де і коли дивитися у прямому ефірі бій Усик – Ф’юрі

В Україні пряму відеотрансляцію поєдинку Усик – Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона офіційно покаже медіасервіс MEGOGO. Трансляція буде доступна за підписками “Легка”, “Оптимальна”, “Максимальна” або “Спорт” вартістю від 129 до 369 грн/міс.

Крім того, усі найяскравіші моменти бою Усик – Ф’юрі будуть доступні в режимі Live в нашому Telegram-каналі!

Показ включатиме ввесь файткард вечора боксу, за винятком бою представника Росії. MEGOGO транслює бій у супроводі великої студії з аналітиками та експертами.

Прогноз на бій Усик – Ф’юрі

Поєдинок Усик – Ф’юрі вважається наймасштабнішою подією у боксі за останнє десятиліття. Аналітики не визначають явного фаворита, оцінюючи шанси на перемогу обох бійців коефіцієнтом 1.94. Імовірність нічиєї оцінена в 1х15.

Експерти відзначають технічність, швидкість та хитрість Ф’юрі, а також неперевершений боксерський IQ та досвід Усика. Різниця у габаритах вважається перевагою британця. Букмекери вище оцінюють шанс на те, що бій пройде всю дистанцію (1х2.55).

Бій Усик – Ф’юрі: останні новини

Переможець протистояння Усик – Ф’юрі стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі та може претендувати на звання найкращого боксера в історії.

Напередодні грандіозного об’єднавчого поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Олександр Усик заявив про свою бойову готовність. “Я щасливий і голодний”, – підкреслив український боксер, додавши, що його не хвилюють витівки супротивника Тайсона Ф’юрі на передматчевих прес-конференціях.

Нагадаємо, батько британця Джон Ф’юрі влаштував бійку з членами команди Усика під час однієї з прес-конференцій. У результаті сутички він розбив собі лоб, після чого вибачився за неналежну поведінку.

Сам Олександр Усик прокоментував інцидент стримано, зазначивши, що для нього неважливі всі провокації, адже він повністю зосереджений на майбутньому двобої проти Ф’юрі.

Величезний інтерес уболівальників прикутий до очікуваного мегафайту між екс-абсолютним чемпіоном Ф’юрі та чинним тріумвіратором Усиком. Переможець цього протистояння стане недосяжним володарем усіх чемпіонських поясів у надвазі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *