Працівники ТЦК прямо з потяга забрали українського футбольного арбітра: що відомо

Український арбітр, який судить матчі у Першій та Другій футбольних лігах, був затриманий працівниками територіального центру комплектування (ТЦК) в Одесі безпосередньо на вокзалі після прибуття до міста.

Про цей інцидент розповів журналіст Володимир Звєров.

“Арбітр ПФЛ приїхав в Одесу судити матч аматорів. Його зустріли на вокзалі ТЦК і забрали. Кілька днів він провів з ними (у військоматі) та згодом його відпустили”, – повідомив Звєров.

За його словами, арбітри не мають броні від мобілізації та жодної можливості отримати її від Української асоціації футболу (УАФ), оскільки вони не є співробітниками організації, а працюють як фізичні особи-підприємці.

Звєров зазначив, що ця ситуація непокоїть багатьох арбітрів нижчих ліг, які ставлять запитання керівництву: “А що далі, як будуть працювати, хто буде працювати?”.

Загалом у всіх лігах України працює близько 300 арбітрів. Якщо частину з них мобілізують, постане питання пошуку нових суддів ігор.

Раніше Міністерство молоді та спорту визнало ФК “Карпати” організацією, критично важливою для економіки України. Також повідомлялося про затримання працівниками ТЦК футболіста “Хуста” Миколи Сіраша.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *