Ворскла – Шахтар: де дивитися фінал Кубка України з футболу

У середу, 15 травня, у Рівному на стадіоні “Авангард” відбудеться фінальний матч Кубка України, в якому зійдуться Ворскла та Шахтар. Початок гри о 19:00.

Ворскла – Шахтар: де дивитися матч 15.05.2024

Пряму відеотрансляцію фіналу Кубка України Ворскла – Шахтар можна буде побачити в Україні на телеканалі ICTV2. Коментуватимуть матч Денис Босянок та Роман Бебех, а експертами у студії виступатимуть В’ячеслав Шевчук та Ія Андрущак.

Крім того, усі найяскравіші моменти матчу Ворскла – Шахтар будуть доступні в режимі Live в нашому Telegram-каналі!

Прогноз на матч Ворскла – Шахтар

Букмекери вважають Шахтар беззаперечним фаворитом зустрічі. Ставки на перемогу “гірників” приймаються з коефіцієнтом 1,31, тоді як успіх Ворскли оцінюється коефіцієнтом 13,0. Нічия після 90 хвилин гри оцінена в 6,1.

Для Шахтаря це 20-й фінал Кубка України в історії (13 перемог). Ворскла зіграє у вирішальному матчі турніру лише втретє (1 виграш). Єдиний Кубок Ворскла виборола 2009 року після сенсаційної перемоги саме над Шахтарем.

Донецький клуб підходить до фіналу в статусі чемпіона України та з серією з 15 перемог поспіль, включаючи нещодавню перемогу над Ворсклою. Полтавський клуб не може виграти вже 8 матчів поспіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *