Юрій Вернидуб висловився про завоювання Кривбасом “бронзи” УПЛ

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб заявив, що його команда заслужено здобула бронзові нагороди Української Прем’єр-ліги сезону 2023/24.

“Те, чого ми досягли з Кривбасом за ці два роки – результат важкої роботи. Хлопці виконали свою роботу дуже гарно. Бронзові нагороди дісталися нам по праву. Адже не кожній команді, яка повертається в еліту, вдається за два роки здобути нагороди чемпіонату”, – сказав Вернидуб.

Наставник подякував працівникам клубу і наголосив, що попереду важка праця для збереження успіху в наступному сезоні та підготовки до єврокубків.

“Розумію, скільки праці попереду. Будемо думати, як плануємо грати в єврокубках. Чи готова команда? Важке питання. Попереду зустріч з президентом клубу, можливо, потрібні будуть закордонні збори”, – додав Вернидуб.

Він визнав, що на гравців є непоганий попит, і клуб має бути готовим як придбати нових футболістів, так і комусь дозволити перейти в інший клуб за вигідною пропозицією.

Нагадаємо, Кривбас програв Поліссю 0:1 у 28-му турі УПЛ, однак достроково забезпечив третє місце. Наступний матч команда Вернидуба зіграє вдома проти Динамо 19 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *