Карло Анчелотті поділився думками щодо основного воротаря на фінал ЛЧ: слова тренера Реала

Головний тренер “Реала” Карло Анчелотті поділився міркуваннями щодо вибору стартового воротаря на фінальний матч Ліги чемпіонів проти дортмундської “Борусії”.

Італійський наставник по черзі відзначив найкращі якості всіх трьох голкіперів мадридського клубу.

Андрій Лунін провів фантастичний сезон, він нам дуже допоміг, я маю це враховувати. Але у нас також є Тібо Куртуа – він найкращий воротар у світі, коли знаходиться у своїй найкращій формі. Ми плануємо також дати пограти Кепі Аррісабалазі”, – зазначив Анчелотті.

Відповідаючи на запитання, хто точно вийде у стартовому складі “вершкових” у Лондоні 1 червня, італієць уникнув прямої відповіді: “Хто зіграє у фінал Ліги чемпіонів? Я вирішу це за тиждень до матчу“.

Раніше вже повідомлялося, що Анчелотті та президент “Реала” Флорентіно Перес схильні віддати перевагу досвідченішому Куртуа на вирішальний поєдинок. Утім, фінальне рішення буде прийнято за результатами виступів бельгійця в останніх матчах Ла Ліги.

Лунін у поточному сезоні зіграв 30 матчів за “Реал”, відстоявши “на нуль” у 12 з них. Безумовним здобутком українця стала гра проти “Баварії” у півфіналі, де його 4 сейви допомогли “вершковим” пройти мюнхенців.

Куртуа ж через травму провів лише два поєдинки в сезоні, не пропустивши жодного голу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *