Майбутнє Андрія Луніна в Реалі: зʼявилися нові подробиці щодо контракту українця

За інформацією італійського журналіста Ніколо Скіри, український голкіпер Андрій Лунін найближчим часом може підписати новий довгостроковий контракт з мадридським Реалом до 2029 року.

Суттєвим прогресом у перемовинах стала участь відомого агента Жорже Мендеша, з яким останнім часом співпрацює Лунін. Раніше український воротар відхилив пропозицію Реала про нову угоду, проте іспанський гранд підготував покращену оферту з підвищенням зарплати.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті вже заявляв про плани ротувати голкіперів у наступному сезоні з огляду на вдалі виступи Луніна та одужання від травми основного воротаря Тібо Куртуа. Керівництво мадридців цілком розраховує на українця, який у поточній кампанії випередив в ієрархії орендованого в Челсі Кепу Аррісабалагу.

Довгі перемовини Реала з Луніним спровокували активізацію інших потенційних претендентів на українського голкіпера. Зокрема, в квітні з’явилася інформація про пропозиції від Манчестер Юнайтед, Баварії та ПСЖ, який нібито готовий заплатити за Андрія 18 млн євро. А нещодавно про свою зацікавленість Луніним заявив Ювентус.

Загалом в поточному сезоні 25-річний українець вже зіграв 30 матчів за Реал, 12 з яких “на нуль”. Він пропустив 28 м’ячів, а чотири його сейви допомогли команді подолати Баварію (2:1) у півфіналі Ліги чемпіонів і вийти до фіналу турніру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *