Тренер Боруссії Д Едін Терзіч висловився про перемогу над ПСЖ і вихід у фінал Ліги чемпіонів

Головний тренер Боруссії Дортмунд Едін Терзіч висловив задоволення після того, як його команда пробилася до фіналу Ліги чемпіонів, мінімально обігравши ПСЖ у другому матчі 1/2 фіналу (1:0) та здобувши сумарну перемогу 2:0.

Минулого сезону ми поступилися чемпіонським титулом вдома в останньому турі. Радий, що тепер ми можемо дати вболівальникам щось натомість. З кожною грою ми росли і згодом усвідомили, що здатні стати командою, яка здивує кожного,” – розповів Терзіч.

Боснійський наставник зізнався, що після невдалого старту в Лізі чемпіонів мало хто вірив у можливість його підопічних дійти до фіналу.

Перед першою грою з ПСВ ми почали говорити про те, наскільки коротким залишається шлях до Лондона. Тоді багато хто сприймав це з подивом,” – зазначив Терзіч.

Однак Боруссія впевнено пройшла свій єврокубковий шлях і тепер вчетверте в історії клубу зіграє у фінальному матчі Ліги чемпіонів. Раніше дортмундці тріумфували у 1997 році та програвали у 2013-му.

Фінал Ліги чемпіонів цього сезону відбудеться 1 червня на Вемблі у Лондоні. Суперника Боруссії визначить друга півфінальна пара Реал – Баварія, перша гра якої завершилася внічию 2:2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *