Тренер Челсі Маурісіо Почеттіно емоційно відреагував на тріумф Мудрика і компанії у матчі з Тоттенхемом

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно висловив задоволення після перемоги над Тоттенхемом у перенесеному матчі 26-го туру АПЛ.

Аргентинець назвав це найщасливішим моментом у сезоні для своєї команди.

Вперше цього сезону я настільки щасливий, бо це той момент, коли команда після 10 місяців роботи почала усвідомлювати, що нам треба боротися. І сьогодні ми чудово це робили“, – наводить слова Почеттіно Sky Sports.

Почеттіно високо оцінив гру своїх підопічних, особливо в першому таймі, коли “пенсіонери” відмінно захищалися.

Ми віримо в наших гравців, і навіть у поточних обставинах ми дійсно вважаємо, що ми маємо можливість показати, що ми віримо у нашу роботу, нашу філософію. Віддаю честь футболістам. Вони добре поставилися до цієї гри“, – розповів тренер.

Водночас, Почеттіно зазначив, що не знає, чи залишиться він надалі в Челсі, оскільки його майбутнє не вирішувати.

Тяжко щотижня бачити, що я перебуваю під пильною увагою, що мене судять. Але не мені вирішувати, чи бути мені тут, чи не бути. Якщо ми хочемо увійти в історію Челсі, нам ще багато що треба зробити. Подивимося, чи буде в нас час на те, щоб йти цим шляхом“, – філософськи підсумував аргентинець.

Нагадаємо, лондонське дербі завершилося перемогою Челсі з рахунком 2:0. Це дозволило “синім” наблизитися до путівок в єврокубки наступного сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *