Олег Шандрук пояснив розгромну поразку Вереса у матчі проти Динамо

Виконувач обов’язків головного тренера Вереса Олег Шандрук прокоментував поразку від Динамо (0:3) у перенесеному матчі 5-го туру УПЛ.

Наставник рівненської команди визнав, що проблеми зі стінкою призвели до вирішального пропущеного голу напередодні першого тайму.

Щодо першого пропущеного голу, який багато у чому був вирішальним – той момент ще потрібно переглядати. Перше враження після розмови з командою – проблема була у стінці“, – наводить слова Шандрука офіційний сайт Вереса.

Водночас, він позитивно оцінив загальну гру своїх підопічних, незважаючи на розгромну поразку.

Попри не дуже хороший рахунок, гру оцінюю позитивно. Побачив багато позитиву у нашому виконанні перед дуже важливою грою з Минаєм. Вболівальники бачили, що в нас була справді хороша контргра. Були моменти, напівмоменти. Не вистачило якості у фінальній третині поля“, – додав Шандрук.

Усі найцікавіші новини футболу та відео голів оперативно в нашому Телеграм-каналі! 

Він також заявив, що Верес максимально концентрується на найближчому домашньому поєдинку проти Минаю, який відбудеться у понеділок 6 травня у Рівному.

Ми розуміємо, наскільки важлива для нас гра з Минаєм. Вже відзавтра команда буде максимально концентруватися саме на цьому поєдинку. Також запрошую у понеділок на гру вболівальників. Для нас дуже важлива їхня підтримка“, – наголосив тренер.

Нагадаємо, після 26 турів Верес йде на 14-му місці в УПЛ з 20 очками у зоні перехідних матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *