Шахтар – Зоря: огляд матчу та коментарі тренерів після гри (Відео)

22 квітня відбувся поєдинок 25-го туру Української Премʼєр ліги, в якому Шахтар зустрічався з луганською Зорею.

Гра проходила на стадіоні “Арена Львів” і завершилася перемогою донецького клубу з рахунком 2:1.

Рахунок у грі відкрили футболісти Зорі – на 50-й хвилині відзначився Денис Антюх. На 72-й хвилині зустрічі “гірники” рахунок зрівняли  – забив Егіналду. Перемогу команді Маріно Пушича приніс точний удар Данила Сікана. Українець забив на 87-й хвилині.

Усі найцікавіші новини футболу оперативно в нашому Телеграм-каналі! Підпишіться, щоб нічого не пропустити!

Шахтар – Зоря – 2:1

Голи: Егіналду 72, Сікан 87 – Антюх 50

Шахтар: Різник – Гочолеішвілі, Бондар, Матвієнко, Азаров (Педріньо 71) – Криськів – Швед (Сікан 57), Бондаренко, Судаков (Марлон 64), Невертон (Кевін 57) – Траоре (Егіналду 64)

Зоря: Сапутін – Кирюханцев (Трубаєвський 90+1), Жан Клод, Буткр, Башич, Вантух – Яцик (Волошин 90+5), Дришлюк (Мічін 90+2), Хахльов (Мишньов 79), Антюх – Ндур (Горбач 79)

Попередження: Сікан 88 – Сапутін 83

Вилучення: Сапутін 90

Відео голів: 

Огляд матчу Шахтар – Зоря:

Слова тренерів після матчу

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич:

Маріно Пушич

Це був дуже важкий матч. Суперник грав багато в обороні. Ми не реалізували свої шанси в 1-му таймі. Ми стали більше відкриватися. У 2-му таймі ми грали повільно. Ми почали ту саму гру, хотіли щось створювати, але пропустили з нічого.

Але це була команда, яка хотіла грати, хотіла забивати. Ми повернулися, зробили свою роботу дуже добре. Ми заслужили на цю перемогу. Це була команда, яка хотіла грати у футбол. Нелегко грати такі ігри, але я дуже задоволений тим, як ми повернулися, задоволений цією перемогою.

Я дуже задоволений усіма гравцями, як вони грали – і Кевін, і інші. Усі були готові“.

Головний тренер Зорі Юрій Коваль:

Юрій Коваль

У нас це за 23 дні 6-та гра. Попри втрати, які в нас були перед грою, зуміли перебудуватися. Достойно зіграли хлопці, які вийшли на заміну, і це ще раз підтверджує, що є добра команда, добрі футболісти. Футбол – гра несправедлива, важливий тільки результат.

Ми пішли в атаку, до останньої миті футболісти хотіли відігратися. Мене цікавить така думка: звідки у суддів така чарівна паличка, якою махають – і одразу перевертається гра в іншу сторону?

Граємо першу гру – картку отримують ті футболісти, які мають по три. Вилучаються Джордан, Батагов, Герреро.

Сьогодні аналогічна ситуація й зі сторони Шахтаря – ніякої реакції. Це якось не дуже етично. Думаю, такій команді, як Шахтар, не треба допомагати. У футболі немає дрібниць. Такий осад залишився.

На Горбачі було порушення правил – ніякої реакції. Пішла атака – і забили гол.

Тому хлопцям тільки велика подяка. Вони билися, вони грали в те, що ми й планували. Залишається основна задача – це набрати очки та дограти до кінця так, щоб ми не думали про виліт з УПЛ“.

Положення команд у турнірній таблиці УПЛ

Шахтар набрав 58 очок і лідирує у турнірній таблиці чемпіонату України. Відрив “гірників” від Динамо становить 4 бали. Зоря з 26 балами займає 11-ту сходинку.

У наступному турі Української Премʼєр ліги донецький Шахтар в гостях зіграє проти черкаського ЛНЗ, а Зоря в номінально домашній грі зустрінеться з київським клубом Оболонь.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *