Тренер Зорі Младен Бартулович підбив підсумки матчу проти Динамо

Тренер Зорі Младен Бартулович прокоментував поразку від Динамо (0:2) у матчі 6-го туру Української Прем’єр-ліги.

“По-перше: хочу привітати всіх луганчан с днем міста. Дуже вірю, що зіграємо в українському Луганську, на рідному стадіоні. Щодо гри – Динамо є Динамо. Вони нас дотиснули. Ми створювали багато передумов для перспективних атак, гарних моментів. Треба було спокійніше працювати з м’ячем”.

“В другій половині поєдинку суперник додав. Заміни зробили свою справу. Забили перший гол, потім, через деякий час і другий. Після цього нам було дуже важко вже”.

Чого не вистачило після перерви? Як я вже сказав – Динамо додало. Плюс, можливість замін на підсилення складу. Ми також зробили заміни, але очкували трохи більше допомоги від хлопців. Заміни не підсилили нас сьогодні”.

Відсутність орендованих футболістів? В нас було достатньо гравців для змін. Всі вони – кваліфіковані. Звичайно, ми розраховуємо на орендованих, але це не ключовий аспект”.

“Я спілкувався с Супрягою. Довго його знаю, ще з Дніпра-1. Бачу бажання грати за Зорю. Розраховуємо на його допомогу”.

Нагадаємо, Зоря у номінально домашньому матчі, який насправді пройшов у Києві, протрималася півтора тайми, але потім пропустила двічі – перемогу киянам забезпечили Віталій Буяльський та Максим Брагару (за допомогою рикошету).

Луганчани зазнали третьої поразки у шести зустрічах і посідають шосте місце, але за підсумками туру ризикують опуститися нижче. У наступному турі команда Бартуловича вирушить до Ковалівки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *