“Гра була під нашим контролем”: Владислав Ванат пояснив, чому Україна програла Албанії

Нападник Динамо та збірної України Владислав Ванат прокоментував невдалий старт синьо-жовтих у Лізі націй-2024/25 та власний виступ у поєдинку з Албанією (1:2).

“Зрозуміло, що незадоволені, не знаю, що й коментувати. Програли збірній Албанії гру, яку ми не мали програвати. Говорили, щоб не повторити результат на Євро в першому матчі з румунами, виходити з великим бажанням. До першого пропущеного м’яча гра була під нашим контролем, але він зламав перебіг гри”.

“Гра пішла більше ва-банк, треба було забивати, тому почали грати у двох нападників. Почали бігти за спину захисникам, щоб доставляли м’ячі, але, на жаль, не було моментів”.

“Атмосфера на стадіоні? Дякуємо нашим вболівальникам вибачаємося перед ними, що не виправдали надій. Є ще попереду матч. Не хочеться виправдовуватися і говорити, що ми вийдемо і переможемо у всіх матчах. Але треба грати з більшим настроєм, ніж [проти Албанії], і якщо пропустили – не треба падати духом”.

Нагадаємо, Україна у номінально домашньому матчі першого туру, який проходив у Празі, провела непоказний перший тайм. Відразу після перерви підопічні Сергія Реброва вдалося відкрити рахунок, але албанці швидко відігралися після кутового, а потім забили другий м’яч після контратаки.

Ванат вийшов на заміну на 72 хвилині в пару до Романа Яремчука, але за більш як 20 хвилин жодного разу не пробив по воротах. Українська команда за півтайму не створила нічого, окрім кількох дальніх ударів, і була вимушена капітулювати.

Набравши три очки, Албанія очолює Групу B1 на пару із Грузією. Українська команда — третя завдяки найкращій, ніж у Чехії, різниці м’ячів.

У наступному турі команда Реброва зіграє із Чехією 10 вересня. Поєдинок, як і матч із Албанією, відбудеться у Празі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *