Юхим Конопля висловився про поразку України у поєдинку з албанцями

Захисник збірної України Юхим Конопля прокоментував поразку від Албанії (1:2) у матчі першого туру Ліги націй-2024/25.

“Матч вийшов дуже важким. Знали, що Албанія – дуже важливий, небезпечний і незручний суперник, в принципі, як і вся група”.

“Але вважаю, що програли не за грою, бо мали і більше моментів, і більше ударів завдали по воротах. Пропустили з двох контратак, десь недодивилися, десь їм пощастило більше. Гольовий кутовий теж був після контратаки”.

“Під час першого гола був сумбур. Здається, я зіграв головою в перший м’яч, а він влучив у когось. Потім упав на ногу гравцю іншої команди, і він його запхав з кількох метрів”.

“У перерві домовлялися бути більш терплячими. Ми володіли грою у першому таймі, і нам потрібно було лише нарощувати наше володіння та контроль над грою. Так і зробили: забили гол після перерви, але потім стандарт. Коли пропускаєш після нього, це важко для кожної команди – Англії, Іспанії, Франції. Усі можуть пропустити після стандарту”.

Конопля відкрив рахунок на початку другого тайму матчу з Албанією. Однак албанці швидко відігралися, а потім забили другий м’яч після контратаки.

Набравши три очки, Албанія очолює Групу B1 на пару із Грузією. Українська команда — третя завдяки найкращій, ніж у Чехії, різниці м’ячів.

У наступному турі команда Реброва зіграє із Чехією 10 вересня. Як і поєдинок із албанцями, матч пройде у Празі на цьому ж стадіоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *