Мирон Маркевич оцінив шанси збірної України у матчі Ліги націй проти Албанії

Відомий український тренер Мирон Маркевич дав свій прогноз на сьогоднішній поєдинок України та Албанії на старті Ліги націй 2024/25.

“Звичайно, Україна фаворит. Однозначно. Тут і говорити нема про що, але просто так перемогти Албанію не вдасться. Непроста команда. Хороше покоління у них. І давайте не забувати, що, як і Україна, Албанія грала на Євро-2024 і виступила там дуже гідно, граючи в одній групі з Італією, Іспанією та Хорватією”.

“Албанія грає, можливо, і не дуже яскравий футбол, але досить надійний, якщо ми говоримо про оборону. Та ж Іспанія, чемпіон Європи, їм забила всього один гол. Пресингує Албанія добре, є там і технічні гравці”.

“Ребров однозначно проаналізував виступ на чемпіонаті Європи та зробив висновки. Ми бачимо, що є новачки у складі України. Повернувся Олександр Піхальонок до табору головної команди країни. Владислава Кабаєва було викликано з Динамо. Обидва виконавці креативні, націлені на атаку”.

“Не думаю, що варто очікувати великих змін у стартовому складі. Ребров має визначити лише, хто зараз у яких кондиціях, і випустити зі старту найкращих на даний момент, незважаючи на прізвища. Наш тренер викликав на вересневі матчі Ліги націй усіх найкращих, хто на слуху, скажемо так”.

Нагадаємо, нападник Роми Артем Довбик не зіграє у вересневих матчах Ліги націй проти Албанії та Чехії через травму. Також пропустить матч із албанцями вінгер лондонського Челсі Михайло Мудрик. При цьому Михайло буде доступний на гру з Чехією.

Стартовий матч для України у Лізі націй 2024/25 відбудеться у Празі. Зустріч розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Поєдинок обслужить португальська бригада на чолі з Луїшем Годінью, а прокоментують військовослужбовці Роберто Моралес та Вадим Скічко на медіасервісі MEGOGO.

Підопічні Сергія Реброва зіграють у жовтій формі. Албанці вийдуть на поле у ​​червоних футболках.

Синьо-жовті проведуть у Празі обидва стартові поєдинки. 10 вересня підопічні Сергія Реброва на тому ж стадіоні «Epet Arena» будуть грати із Чехією. Зустріч розсудить шотландець Джон Бітон.

У жовтні Україна зіграє у Познані з Грузією, після чого проведе другий поєдинок із Чехією у Вроцлаві. Матчі двох заключних турів у групі B1 Ліги націй 2024/2025 Україна проведе у листопаді цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *