Тренер Жирони оцінив гру Віктора Циганкова у матчі 3-го туру Ла Ліги

Наставник Жирони Мічел підбив підсумки протистояння з Осасуною (4:0) у третьому турі Ла Ліги та окремо виділив виступ українського вінгера Віктора Циганкова.

“Циганков дуже важливий для нас, як Газзаніга, Іван та інші. Він здатний забезпечити безперервність гри, він асистував і забивав, нам потрібні його якості, і ми вимагаємо, щоб він удосконалювався”.

На 34-й хвилині Віктор чудово подав до штрафного майданчика з правого флангу, а літній новачок Жирони Браян Хіль переправив м’яч у сітку воріт памплонців.

На 53-й хвилині своїм дебютним голом у сезоні відзначився вже сам Циганков — після прострілу з лівого флангу та відскоку від захисника м’яч дістався Віктору, який з лінії воротарського майданчика спокійно переправив його у ворота.

Це перші результативні дії Циганкова в сезоні-2024/25. Нагадаємо, поєдинок першого туру проти Бетіса (1:1) українець пропустив через хворобу, а в поєдинку з Атлетіко (0:3) провів на полі 68 хвилин.

Жирона набрала чотири очки за підсумками трьох проведених матчів. Свій наступний поєдинок підопічні Мічела проведуть 1 вересня на виїзді проти Севільї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *