Юрій Вернидуб пояснив розгромну поразку Кривбасу від Бетіса та виліт з єврокубків

Наставник Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував поразку від Бетіса (0:3) в матчі-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

“Вітаю Бетіс з перемогою та виходом у груповий етап Ліги конференцій. Дуже потужна та непогана команда, у складі чимало швидких футболістів. Хоча, якщо взяти гру в цілому, то ми нічим не поступалися супернику в перші 40 хвилин. Пропустили перший гол, після чого трохи розсипалися”.

“Потім пропустили другий та третій м’яч за кілька хвилин. Для нас це був удар. Поспілкувалися з командою в роздягальні, зробили деякі заміни. Другий тайм зіграли 0:0, перший – програли 0:3. Тому багато коментувати не хочеться”.

“Для наших хлопців – це велика школа. Вони побачили, якого рівня їм потрібно прагнути. Це класний футбол. Приємна атмосфера: заповнений стадіон, багато вболівальників, які гаряче підтримують команду та співають пісні. Це неймовірно. Також хочу подякувати за банер, який повісили на стадіоні, український прапор від мешканців Севільї на підтримку України”.

“Я дуже вдячний за підтримку від себе, від команди, від усіх українців. Іспанія підтримує Україну в ці три важкі роки. Це дуже приємно. Хочу сказати, що в Бетісі також грав українець – Роман Зозуля. Непоганий форвард, який тут багато часу провів. Також кваліфікований тренер, Мануель Пеллегріні.

“На жаль, тільки дві команди цього року представлятимуть Україну на груповому етапі єврокубків. Це Шахтар і Динамо. Хочу побажати їм вдалого виступу в Європі. За них вболіватимемо всією Україною”.

Криворізький клуб не зумів відзначитись хоча б голом престижу за обидві зустрічі з Бетісом. Кривбас поступився двоматчевим протистоянням іспанцям із загальним рахунком 0:5.

Таким чином, команда Юрія Вернидуба попрощалася з єврокубками в сезоні-2024/25. Бетис своїх суперників за груповим етапом Ліги конференцій дізнається сьогодні, 30 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *