Стали відомі плани Андрія Луніна щодо його подальшої кар’єри

Український голкіпер Реала Андрій Лунін вважає, що найближчі півроку будуть визначальними у його подальшій кар’єрі у Мадриді.

Нового контракту з Бланкос цього літа українець не підписав. При цьому коуч команди Карло Анчелотті заявив, що Андрій не змінить клубну прописку у трансферне вікно.

Проте український воротар очікує на достатню кількість ігрової практики. У разі “простою”, Лунін готовий до відходу взимку і розглядатиме всі пропозиції на екваторі сезону.

Лунін має на руках пропозицію від Бланкос про продовження контракту, термін якого спливає 30 червня 2025 року. Воротар та його агент, Жорже Мендеш, поки не коментують ситуацію щодо нової угоди. Нагадаємо, українець сумнівається, чи слід йому продовжувати кар’єру в Мадриді і знову піти в тінь Тібо Куртуа, незважаючи на інформацію про збільшення заробітної плати та гарантію ігрової практики.

Після успішної гри Луніна минулого сезону, у ЗМІ повідомлялося про пропозиції Андрію від Манчестер Юнайтед, Баварії та ПСЖ (парижани нібито були готові викласти за воротаря 18 мільйонів євро). Челсі роздумував заплатити за Луніна 12 мільйонів євро і повернути до мадридського клубу Кепу Аррісабалагу.

Також на зв’язок із Реалом виходили й представники Атлетіко, Бетіса, Ювентуса, Астон Вілли, Арсенала та Ньюкасла. Останні двоє були готові заплатити за українця 25 мільйонів євро. Як альтернативу Едерсону українця розглядав і Манчестер Сіті.

У всіх матчах на старті нинішнього сезону Лунін був на лаві запасних – його місце в стартовому складі стабільно займає Тібо Куртуа, який пропустив лише один гол у трьох матчах сезону-2024/25.

Свій наступний матч Реал проведе 29 серпня на виїзді проти Лас-Пальмасу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *