Мілевський розкритикував рішення Шовковського у грі проти Зальцбурга: слова легенди Динамо

Колишній форвард Динамо та збірної України Артем Мілевський залишився незадоволений рішенням тренерського штабу київського Динамо поміняти Андрія Ярмоленка на 67-й хвилині матчу-відповіді із Зальцбургом (1:1) у плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

“Не можна знімати таких футболістів, як Ярмоленко. Міняти, за всієї поваги, на Волошина, знімати Бражка, знімати всіх. Як колись казав один тренер, не можна прибирати таких гравців, навіть якщо вони вже ходять. Ярмоленко дуже небезпечний і навіть якщо він буде просто ходити, то цим вже відволікатиме захисників. Він може своєю лівою «ключкою» виконати та забити».

“Ось, що я маю на увазі. Я не хочу комусь чогось радити, але є моменти, які ти розумієш із віком. Не можна міняти Ярмоленка, хоч би як він втомився. Його не можна міняти, бо він може в будь-якій. момент виконати своєю лівою «клюшкою» і забити. Це небезпечно для Зальцбурга. Я дивився всю гру”.

Перша гра завершилася перемогою Зальцбурга – 2:0. Матч-відповідь в Австрії приніс голи Адама Дагіма і Владислава Ваната (1:1).

За підсумками двох зустрічей (3:1) Зальцбург пробився до групового етапу Ліги чемпіонів. Динамо має зіграти 8 поєдинків у рамках основного турніру Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *