Олександр Шовковський відреагував на виліт Динамо з Ліги чемпіонів

Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував матч-відповідь із Зальцбургом (1:1) у плей-офф Ліги чемпіонів.

“Футболісти сьогодні намагалися зробити все від себе залежне. І, гадаю, дорікнути команді в тому, що в неї не було бажання, не можна. Я подякував хлопцям, вони витратили дуже багато сил сьогодні. Нам не вистачило результату першого матчу”.

“Ми, безумовно, проаналізуємо ще цей виступ. Це зовсім інший рівень, це матчі Ліги чемпіонів. І я повторюся, що пишаюся командою, їх ставленням, їх роботою. Ми прагнули, намагалися, на початку гри затиснули суперника, але, на жаль, знову пропустили контратаку і пропустили м’яч, хоч у нас були моменти. Безумовно, це величезний досвід, багато гравців вперше грають на міжнародній арені, побачили, що це зовсім інший рівень, вищі швидкості. Це те, чого ми прагнемо у своїй роботі, щоб покращувати свої дії як індивідуальні, так і командні дії”.

“Я завжди казав своїм підопічним, що єдина людина, на кого ви повинні озиратися, – це ви в минулому. Єдина людина, краще за яку ви повинні бути, – це ви в сьогоденні. Думаю, ми однозначно зробили великий крок уперед і теж думаю, що ми на правильному шляху. Треба продовжувати йти далі. Після невдачі у торішньому виступі на міжнародній арені, гадаю, ми зробили величезний крок уперед, а далі все тільки починається – я впевнений у цьому”.

“Закриття трансферного вікна? Нема про що говорити, поки ці трансфери не збудуться. Селекційна служба працює постійно, є певні труднощі, але говорити щось наперед немає сенсу”.

“Також не можу особливо не сказати про те, як минула минула ніч в Україні. Зокрема, готелю, в якому команда зупинялася завжди, коли їздила на матчі до Кривого Рогу, майже не існує. Люди загинули. Це наші реалії нашого часу. Безумовно, хочеться, щоб якнайшвидше закінчилася ця війна, звичайно ж, нашою Перемогою, щоб ми повернулися до нормального повноцінного життя».

За підсумками двох зустрічей (3:1) Зальцбург пробився до групового етапу Ліги чемпіонів. Динамо має зіграти 8 поєдинків у рамках основного турніру Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *