Наставник Оболоні Валерій Іващенко підбив підсумок матчу УПЛ проти Ворскли

Головний тренер Оболоні Валерій Іващенко розкритикував суддівство у матчі з Ворсклою (0:2) у третьому турі української Прем’єр-ліги-2024/25.

“Та що, як на мене? Звісно, ні. Вся Україна зараз дзвонить, пише: «Чистий гол скасували». Просто хочеться спитати: «Як трактується?» і таке інше. У нас скільки таких матчів було” .

“З Ковалівкою перший тур грали – теж рукою прокидає, дивляться – нічого немає. З Олександрією грали – теж чиста рука була ще наприкінці чемпіонату. Багато таких моментів і трактуються я не знаю, як. І все не на нашу користь. Начебто спеціально такі моменти”.

“Звісно, забили м’яч, напруження футболу, десь можна було переламати. До хлопців які питання? Молодці, грали, і за аналізом – те, що я зараз дивився – досить завдали ударів, але страждає точність. У команди-суперника, по суті, у першій половині один момент, на добиванні не дограли, і все. Ми намагалися, достатньо завдали ударів, але м’яч не хоче потрапляти у ворота”.

“Звичайно, такі ситуації надламують, коли люди вирішують результат матчу – маю на увазі суддів. Самі вирішують, самі надламують такі моменти, і воно десь, звісно, надламує. Тож тут важко щось говорити”.

“Добре, якби якась послідовність була. Я ж кажу, багато таких моментів – тут трактують так, там трактують по-іншому. Таке враження, що як вигідно. Ось і все, що можна коментувати? Вся Україна сміється: «Чому так?» Ну, ось так от”.

Ворскла відкрила рахунок у першому таймі, на добиванні відзначився Іван Нестеренко. У другій половині гості забили гол, який арбітр не зарахував, зафіксувавши гру рукою. Далі полтавці провели другий м’яч, встановивши остаточний рахунок.

Команда Іващенка має одне очко після трьох турів. Далі Оболонь 21 серпня зіграє у Кубку України проти Колоса, а потім 25 серпня в УПЛ на виїзді проведе гостьовий матч проти Полісся.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *