Антон Царенко пояснив, чому вирішив залишити Динамо Київ

Півзахисник Динамо Антон Царенко розповів про свій перехід до польської Лехії. Хавбек виступає за клуб із Гданська на правах оренди.

“Основними чинниками при виборі цього клубу були ігровий час та спроба своїх сил в європейському чемпіонаті. Керівництво Динамо запропонувало мені варіант з Лехією і я погодився”.

“Польська Екстркляса — це цікавий і амбітний чемпіонат, який дуже стрімко розвивається і залучає до своїх клубів велику кількість легіонерів. Всі команди нав’язують свою гру і ведуть боротьбу за кожен заліковий бал”.

“У новому клубі я прагну стати провідним гравцем команди, прогресувати й рости як футболіст. З Лехією хотілося б надійно закріпитися у вищому дивізіоні”.

20-річний Царенко у сезоні 2023/24 лише сім разів з’являвся на полі у складі Динамо, провівши загалом 142 хвилини. Загалом на його рахунку — 21 матчів за першу команду Динамо та два забиті м’ячі.

Хавбек встиг дебютувати за Лехію у п’ятницю у матчі проти Пущі (1:4). Клуб із Гданська, за який виступають також низка інших українських футболістів, йде на 16-му місці Екстракляси, набравши два очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *