Клуб АПЛ готовий активувати клаусулу Віктора Циганкова, українець прийняв рішення

Український вінгер Жирони Віктор Циганков відхилив велику пропозицію одного з клубів АПЛ.

Повідомляють, що англійці були готові виплатити клаусулу українця 30 мільйонів євро. Віктор відповів відмовою на потенційний перехід. Українець мотивував своє рішення тим, що йому комфортно у Жироні і немає необхідності міняти команду.

Нагадаємо, що цього літа проявляли інтерес до Циганкова Манчестер Юнайтед і Астон Вілла. Повідомлялося про пропозицію від неназваного клубу АПЛ у розмірі 30 мільйонів євро, яку відхилила Жирона.

Раніше повідомлялося про конфлікт українця з керівництвом клубу щодо трансферних пропозицій. За інформацією іспанських журналістів, Жирона не повідомила вінгеру про варіанти трансферу, що надійшли. Повідомлялося, що українець був розгніваний і здивований такою поведінкою клубу, оскільки завжди проявляв лояльність до нього.

В минулому сезоні Циганков провів 34 поєдинки за Жирону, в яких забив вісім голів і віддав сім асистів. Частину поточної передсезонної підготовки Віктор пропустив через травму, після чого повернувся до тренувань у загальній групі.

Українець не увійшов до заявки Жирони на матч з Бетісом (1:1) у рамках 1-го туру Ла Ліги. Офіційна версія – застуда. Наступний матч команда Мічела проведе 25 серпня з Атлетіко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *