Динамо Київ націлилося на трансфер півзахисника Полісся

До півзахисника Полісся Еміля Мустафаєва, як повідомляє Azerisport.com, знову виявляє інтерес київське Динамо. Найближчим часом можуть розпочатися переговори між клубами.

У квітні минулого року це ж джерело повідомляло, що Динамо цікавилося азербайджанським гравцем тоді ще Олександрії.

Мустафаєву 22 роки. Він розпочинав кар’єру в структурі Олександрії, заявив про себе у дорослій команді, після чого минулого літа перейшов в Полісся. У сезоні 2023/24 на рахунку півзахисника 24 матчі, три голи та чотири результативні передачі.

Цього сезону Еміль двічі з’являвся на полі (у сумі – 59 хвилин) у матчах кваліфікації Ліги конференцій (0:2 та 1:2 від словенської Олімпії).

З весни 2024 року Мустафаєв – гравець національної збірної Азербайджану. Раніше він кілька років грав за молодіжну команду цієї країни. Як зізнавався сам хавбек, взимку 2022-го в нього був вибір між українською та азербайджанською молодіжками, але він віддав перевагу своїй історичній батьківщині.

Полісся в УПЛ пропустило перший тур, а в другому без допомоги Мустафаєва сенсаційно обіграло чемпіона країни Шахтар (1:0). У третьому турі житомирська команда прийме Інгулець 17 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *