Вікторія – Кривбас: слова Юрія Вернидуба перед матчем кваліфікації Ліги Європи

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від поєдинку у відповідь проти чеської Вікторії у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

“Дуже приємно знаходитись в місті Пльзень, в Чехії. Ми приїхали на гру-відповідь з гарним настроєм. Сподіваємось на свої сильні сторони. Налаштовані здобути тут перемогу та пройти до наступного раунду”.

“Якщо б я в це не вірив, то не був тренером. Віра повинна бути завжди. Моє завдання як головного тренера – донести це налаштування до кожного з моїх хлопців. Вони повинні також вірити у перемогу, вийти завтра та досягнути потрібного нам результату.”.

“Поразка від Карпат – це чемпіонат України, не більше, а зараз Ліга Європи. Розуміємо, що у нас зараз важкий місяць, ми постійно переїжджаємо: Україна, Чехія, Словаччина. Це дуже важко. Тим паче, на відміну від Вікторії, ми добираємось на матчі не літаками, а автобусом. Нам доводиться по три-чотири години проходити кордон. Але це не проблема. Найголовніше, що ми – футбольний Клуб з України, який йшов до своєї мети і завтра зіграє матч-відповідь в третьому раунді Лізі Європи, а потім і у плей-офф. Ми не відмовимось від своєї мрії, а будемо йти до кінця».

Нагадаємо, перша зустріч, номінально домашня для Кривбасу, відбулася у словацькому Кошице. Команда Юрія Вернидуба вела у рахунку після першого тайму, але у підсумку Вікторія зуміла здобути вольову перемогу 2:1.

Зустріч у відповідь пройде в Пльзені завтра, 15 серпня. Початок – о 20:00. Поєдинок розсудить румунська бригада на чолі з Хораціу Фешником.

Якщо бронзовий призер УПЛ подолає цей раунд, то за вихід до групового турніру другого за рангом єврокубка побореться з шотландським Хартс. У разі вильоту від Вікторії Кривбас продовжить боротьбу у плей-офф кваліфікації Ліги Конференцій, де його суперником стане іспанський Бетіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *