Михайло Мудрик оцінив роботу з новим тренером Челсі та розповів про плани на майбутнє

Вінгер Челсі Михайло Мудрик в інтерв’ю клубному сайту розповів про свої труднощі та прагнення розвиватися, поділився думкою про футбол Енцо Марески та оптимістичні плани на майбутнє.

“Люди ще не бачили всього, що я вмію. Попереду ще багато цікавого. Я багато працюю на полі та поза ним. Іноді ти дуже сильно хочеш чогось, але тільки в потрібний момент це відбувається. Ви можете занадто сильно старатися, тому потрібно знайти баланс між цим і тим, щоб не намагатися зовсім. Коли ви знайдете цей баланс, ви досягнете успіху. Я впевнений, що з часом ви побачите мене з найкращого боку”.

“Футбол Марески? Мені це подобається, тому що наш стиль гри дуже схожий на те, у що всі – і я в тому числі – хочуть грати. Під його керівництвом ми зможемо показати свою якість. Його стиль гри точно допоможе мені. Те, як ми збираємося грати, буде дуже цікаво в цьому сезоні, і я сподіваюся, що ми досягнемо успіху. Давайте довіримося процесу, а потім насолоджуватимемося матчами”.

“Чого я хочу досягти? Я не хочу робити для себе жодних прогнозів. Я просто фокусуюся на командних цілях, на наших цілях, наполегливо працюю, зберігаю терпіння, продовжую вірити, і успіх чекатиме на нас”.

Мудрик перейшов до Челсі у січні 2023 року і підписав контракт на вісім з половиною років. Челсі та Шахтар домовилися про перехід Мудрика за 100 мільйонів євро. Минулого сезону 23-річний Мудрик зіграв у 41 матчі за Синіх у всіх турнірах, забив сім голів і віддав двох асистів.

Челсі у сезоні 2023/24 фінішував на шостому місці та завоював путівку до Ліги конференцій. Незважаючи на потужний фініш, після закінчення сезону клуб розлучився з головним тренером Маурісіо Почеттіно та призначив на його місце Енцо Мареску.

У новому розіграші чемпіонату Англії команда Михайла Мудрика стартує домашнім матчем із Манчестер Сіті 18 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *