Андрій Шевченко відреагував на перемогу Динамо над Рейнджерс у кваліфікації Ліги чемпіонів

Голова Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував вихід столичного Динамо до плей-офф кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

“У Динамо дуже багато вболівальників, оскільки це один із найбільших клубів України. І цей результат піднімає моральний дух людей та бійців на передовій, які продовжують боротися, але точно дивилися цю гру”.

“Ми маємо бути об’єднані. Спорт займає важливе місце у житті українців. Багато вболівальників дивилися цю гру. Я думаю, що сьогодні дуже добрий день для нас”.

За підсумками двох зустрічі Динамо пройшло шотландський Рейнджерс. Кияни пропустили перемогу у «домашньому» для себе матчі (1:1), який пройшов у Любліні. У складі біло-синіх відзначився Андрій Ярмоленко, у шотландців у компенсований час забив Сиріль Дессерс.

Гра у відповідь принесла перемогу колективу Олександра Шовковського — 2:0. За столичний клуб забивали Олександр Піхальонок та Назар Волошин.

Динамо пробилося до раунду плей-офф. За право зіграти в груповому етапі головного єврокубку кияни воюють із Зальцбургом, який на цій стадії впорався з нідерландським Твенте — 2:1, 3:3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *