Олександр Шовковський висловився про втрату перемоги Динамо у матчі з Рейнджерс

Наставник київського Динамо Олександр Шовковський прокоментував нічию з Рейнджерс (1:1) у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2024/25.

“Безумовно, ми засмучені тим, що втратили перемогу на останній хвилині. Водночас ми розуміли, що доля нашого протистояння вирішуватиметься у Глазго. Ми зіграли лише перший тайм. До другого команда готуватиметься через матч чемпіонату України, який ми проведемо 9 серпня”.

“У футбол грали дві команди, одна намагалася втримати результат, розраховуючи на швидкі контратаки. І в нас були можливості для цього, тим більше, що основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу впевненіше, але допускали помилок. Будемо дивитися відео та розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас”.

“На якому б стадіоні не відбувалася гра, більшість фанатів вболіватиме за вашу команду. Безумовно, підтримка відіграє велику роль, і я хочу подякувати всім уболівальникам, які сьогодні прийшли підтримати нашу команду і робили все можливе, що ми відчували себе майже як удома”.

“Майбутній матч із Вересом в УПЛ? Я ще про це не думав, але можу сказати, що, безумовно, у нас буде певна ротація у складі. Тим більше що дорога до Рівного займе у нас багато часу – десь по вісім годин туди і назад”.

У складі київського клубу відзначився Андрій Ярмоленко, у шотландців забив Сиріль Дессерс. Матч-відповідь пройде в Глазго 13 серпня.

Якщо кияни пройдуть Рейнджерс, у раунді плей-офф за вихід у загальний етап вони поборються з переможцем протистояння Зальцбург — Твенте. Команда Олександра Шовковського виступає у відборі Шляхом представників ліг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *