Сергій Долганський пояснив принизливу поразку Ворскли від Шахтаря в УПЛ

Головний тренер Ворскли Сергій Долганський прокоментував поразку від Шахтаря (0:5) у першому турі української Прем’єр-ліги-2024/25.

“Аналіз одразу після гри завжди емоційний. Результат впливає на наші емоції та бачення. Ми спробували зіграти з Шахтарем за схемою 4–2–3–1, хоча раніше використовували іншу”.

“Готувалися до поєдинку, але пропустили легкі голи в першому таймі: два удари в площину – два голи. Добре почали другий тайм, мали нагоди, які потрібно було реалізовувати, та знову отримали гол. Дежавю з минулим сезоном, коли елементарні моменти завершуються пенальті в наші ворота. Потім намагалися грати активніше, накривати, але припустилися помилок і пропустили м’ячі”.

“До третього забитого м’яча ми мали гольові моменти, а саме цей гол став ключовим, як сніг на голову, після чого команда психологічно просіла. Необхідно вийти на певний рівень і поступово додавати”.

“Перші матчі чемпіонату більше про емоції. Є певне хвилювання, і не завжди зрозуміло, у якому стані починаєш сезон. Товариські та офіційні поєдинки мають зовсім різний накал. Ми припускалися помилок, які важко виправити, – вони помітні та повторюються. Розраховуєш на те, що, помиляючись, футболіст аналізуватиме та прогресуватиме, але поки що дехто повторює свої помилки”.

Ворскла пропустила вже на восьмій хвилині зустрічі після дальнього удару Миколи Матвієнка. Пізніше у ворота полтавців влетіли ще чотири м’ячі. Відзначився Олександр Зубков, пенальті реалізував Георгій Судаков, а Матвієнко зробив дубль. Ще один гол забив Данило Сікан.

У другому турі команда Долганського зіграє на виїзді з Лівим берегом. Матч заплановано на 9 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *