Маріно Пушич висловився про розгромну перемогу Шахтаря у 1-му турі УПЛ

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував перемогу своєї команди над Ворсклою (5:0) у стартовому турі УПЛ.

Я задоволений тим, як ми розпочали сезон. Не лише з огляду на результат, але й на гру, яку ми продемонстрували. Повністю задоволений тим, як ми як команда поводилися на футбольному полі та за його межами. Як я сказав своїм гравцям перед матчем, команда – це не лише ті, хто вийде в стартовому складі, а й усі ви для мене – це 11 основних гравців. І я впевнений, що ми як команда сьогодні це довели сповна.

Я цілковито задоволений тим, як ми проявили себе від перших хвилин з точки зору високого пресингу, нашої віддачі й також того, як ми провели весь матч. Звісно, було кілька моментів, які можна покращити. Повсякчас кажу своїм гравцям: завжди є простір для покращення. Але той результат та рівень гри, що сьогодні продемонстрували мої гравці, – фантастичні. Ми створили кілька чудових моментів, які так само чудово змогли конвертувати в забиті м’ячі, тому свою команду я можу винагородити лише найбільшими компліментами.

Щодо помилок у захисті, то справді було кілька неприємних моментів, та це частина гри. Футбол – гра помилок, і, на жаль, ідеальних матчів, мабуть, не існує, але найважливіше – уміти робити правильні висновки з цих помилок. І я переконаний, що моя команда разом зі мною займатиметься цим уже під час нового тренувального циклу. Що ж до гравців, які бігали після матчу, то для нас це важливо. Якщо ви помітили на передсезонних зборах і під час попередніх зборів, то ми завжди граємо наостанок два дні поспіль з однією й тією ж командою, щоб наші гравці могли проявити себе на футбольному полі повністю з точки зору фізичної підготовки.

І також ці пробіжки використовуються з метою підтягти їхні фізичні кондиції та здобути оптимальну форму вже на початку сезону, у перших турах, адже ми намагаємося розвивати й покращувати всіх наших гравців. Це робиться як для розвитку фізичних кондицій футболістів, так і для того, аби ми могли побачити, в якому стані вони перебувають на тому чи іншому етапі сезону”.

У другому турі УПЛ Шахтар прийматиме Полісся – поєдинок запланований на 11 серпня. Стартовий свисток пролунає о 18:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *