Посилення під УПЛ: Лівий Берег оголосив про перехід двох футболістів

Лівий Берег офіційно представив двох новачків – захисника Дмитра Семенова та півзахисника Сергія Косовського.

Про прощання з 24-річним Семеновим днями оголосив Кривбас. Центрбек через дві важкі травми не виходив на поле в офіційних поєдинках з осені 2022 року. Перед стартом цього сезону Семенов відновився і навіть взяв участь у двох контрольних матчах Кривбасу на зборах.

Сьогодні ж стало відомо про прощання Косовського з Оболонню. Сергій – син відомого півзахисника Динамо та збірної України 90-х Віталія Косовського. 26-річний футболіст виступав за Пивоварів останні два сезони. На його рахунку — чотири асисти у 44 матчах.

Нагадаємо, Лівий Берег став 16-м учасником сезону 2024/25 в УПЛ завдяки розгромній перемозі над Минаєм (3:0) у фіналі “Турніру чотирьох”. Раніше команда Віталія Первака по пенальті пройшла харківський Металіст 1925.

Лівий Берег – зовсім молодий клуб, він був заснований у вересні 2017 року. У 2021-му дебютував на професійному рівні у Другій лізі. Через повномасштабне російське вторгнення сезон 2021/22 не був дограний. Київський клуб тоді посідав друге місце у Групі А, на два очки відстаючи від Карпат.

На якийсь час Лівий Берег призупинив виступи, однак у сезоні 2023/24 поновився у професійному футболі, ставши учасником Першої ліги. За підсумками минулого сезону кияни посіли третє місце у чемпіонській групі та у стикових матчах за вихід в УПЛ поступилися Оболоні (0:1, 1:1).

Новий шанс команда отримала після того, як Виконком Української асоціації футболу прийняв рішення провести мінітурнір між чотирма командами за вакантне місце в УПЛ, яке звільнилося після зняття Дніпра-1. І успішно цей шанс реалізував.

В УПЛ Лівий Берег дебютує завтра, 4 серпня, виїзним матчем проти ЛНЗ. Початок – о 13:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *